FOTOĞRAF İLE KİŞİLİK TESTİ 2


Yukarıdaki fotoğrafa dikkatlice bakın fotoğrafta ne gördüğünüz sizin karakterinizi ele veriyor.



Birden  fazla katman halinde bulunan fotoğraf birden fazla hayvanın resmi ile oluşturulmuş bir görsel.Resme ilk bakıldığı anda herkes farklı bir hayvan görüyor gördüğünüz ilk hayvan ise kişiliğinizi yansıtıyor.
Görselde ilk gördüğünüz hayvan baskın olmak üzere sırayla gördüğünüz hayvanlar kişiliğinizi oluşturan etmenler hakkında bilgi vermektedir.


1. ÖNCE TAVUK GÖRDÜYSENİZ.


Görsele ilk baktığınızda gördüğünüz şey tavuk ise ; iddialı,cesur ve çılgın birisiniz.İddialı tavırlarınızla toplumda dikkat çekiyorsunuz.Her zaman azimli kararlısınız.


2.ÖNCE YENGEÇ GÖRDÜYSENİZ





Görsele ilk baktığınızda gördüğünüz şey yengeç ise ; utangaç , hassas ve dışa kapalı bir yapıya sahipsiniz.Kabuğunuzu kırın,içinizdeki yumuşak ruhu ortaya çıkarın.Yengecin bize birkaç şeyi hatırlatmak için var olduğu söylenir.Her zaman hedeflerimize ulaşmak için doğrusal ve tek yol izleyemeyiz,bazen yanlamasına adım atmaya ve yeni bir bakış açısı kazanmaya istekli olmamız gerekebilir. 

3.ÖNCE PEYGAMBER BÖCEĞİ GÖRDÜYSENİZ



Görsele ilk baktığınızda gördüğünüz şey peygamber böceği ise , güçlü ve sabırlı yapınızla ön plana çıkıyorsunuz.Av,balık tutmak gibi sakinleştirici ve dinlendirici etkinlikler tam size göre.Bu görsel sessiz ve sakinliği temsil eder.


4.ÖNCE KÖPEK GÖRDÜYSENİZ


Görsele ilk baktığınızda gördüğünüz şey köpek ise; sadık bir kişisiniz.Sevdikleriniz sizin için her şeyden önce gelir.İlişkilerinizde gerçekçisiniz.Aşk ve sevgi için büyük bir ruh ve kapasiteye sahipsiniz ve bundan dolayı insanların sizin ruhunuzun tamamen kırması veya yok etmesi son derece zor.


5.ÖNCE KARTAL GÖRDÜYSENİZ


Görsele ilk baktığınızda gördüğünüz şey kartal ise ; bir kartal gördüyseniz manevi yönünüzle tekrar iletişim kurmak isteyen birisiniz.Kapıdan çıkıp amaçlarınıza ulaşabilmek için kalbinizin gönderdiği mesajlara kulak vermeniz gerekiyor.Özgür ruhlusunuz.


6. ÖNCE KELEBEK GÖRDÜYSENİZ.


Görsele ilk baktığınızda gördüğünüz şey kelebek ise ; yeni başlangıçlara hazırsınız.Yeni bir iş , yeni bir aşk,yeni bir saç gibi...Ayrıca oldukça duyarlı bir yanınız var ufak şeylere kolayca üzülebiliyorsunuz. Bununla birlikte güzelliğiniz her an aydınlık yüzünüze vuruyor ve sizinle birlikte vakit geçirecek kadar şanslı herkese sevinç katıyorsunuz.

7. ÖNCE BEYAZ GÜVERCİN GÖRDÜYSENİZ



Görsele ilk baktığınızda gördüğünüz şey beyaz güvercin ise ; dünyanın en fedakar ve ne nazik insanısınız demektir.Hayatınızda her zaman sevgi ön plandadır.Olumlu ve sakin tavırlarınızla sevgi ortamını güçlendirirsiniz.





8. ÖNCE ATI GÖRDÜYSENİZ.


Görsele ilk baktığınızda gördüğünüz şey at ise ;çalışkan ve fazlasıyla iddialı bir kişiliğe sahipsiniz demektir.Zorluklar karşısında mücadeleci tavrını ortaya koyan,hırslı ve azimli bir insansınız.O kadar azimlisiniz ki kararlılığınız karşısında dağ olsa erir.En  küçük detaylara bile dikkat ediyorsunuz.Atlar genellikle hayatı yönlendirme gücünü ve tutku peşinden gidilmesi ile ilişkilendirilir.Aynı zamanda sezgilerini ve mantığınız arasında bir denge kurabildiğiniz , sosyal anlamda mantıklı davranışlar içinde bulunarak saygınlık kazanma arzusunu gösterir.

9.ÖNCE KURT GÖRDÜYSENİZ




Görsele ilk baktığınızda gördüğünüz şey kurt ise ; Dışarıdan bakıldığında acımasız ve cesur gibi görürseniz de, insanları kendinize çeken farklı bir ruha  sahipsiniz.Güvenebilirsiniz.Keskin bakış açınıza güvenme yeteneğiniz , başkalarıyla hızlı ve güçlü duygusal bağlar kurabilmenizden ileri geliyor ve bu sayede elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz.


"Boyunuza göre ideal kilonuzu" ÖĞRENMEK İÇİN  TIKLA

"Daha önce duymadığınız bilgiler" İÇİN TIKLA







Yorumlar